SHOP

HANDLEBAR GND 51 RACE FLAT
март 1, 2021
JUMP 2.0 HM
март 1, 2021

NAKISKA DH

3,090.00ден 2,163.00ден

Исчисти
Шифра: NAKISKA DH Categories: ,

Технологија на леќа: Hicon (Подобрен контраст)
Вид на леќи: Doublelens Thermoblock за заштита и превенција на леќите од замрзнување
Ниво на заштита: S2
100% Заштита од UV-A, UV-B и UV-C зрачење
Трансмисија: 18-43%
Превенција од замаглување: Слој за магла “Fogstop”
Тип на леќа: цилиндрична
Тип на рамка: Цела рамка (Comfort Frame)
Вентилација на рамка: Airframe Venting System за превенција од замаглување
Гоемина: M40
Можност за носење преку нормални визуелни помагала.

Boja

,

Golemina

Бренд