SHOP

CORE WINTER SOCKS
ноември 5, 2021
Megalight 140 Slip Man 1010058-0002
декември 15, 2021

NAATOR Q-LITE

8,290.00ден

Шифра: NAATOR Q-LITE Категории ,

100% UV-A, -B, -C Заштита
100% UV-A, -B, -C Заштита
100% UV Заштита

Вид на леќи: Q-Lite зголемен контраст и почист приказ на боите.

Вид на леќи: Doublelens Thermoblock за заштита и превенција на леќите од замрзнување

Тип на леќи: сферни

Тип на рамка: Цела рамка (Comfort Frame)

Агол на гледање: 180° благодарение на сферните леќи

Превенција од замаглување: Слој за магла “Fogstop”

Можност за носење преку нормални визуелни помагала.