SHOP

Држач за кутии Multi Lift
август 10, 2020
SHIELD PANNIER S
август 10, 2020

Motion XT Alpine

55,791.00ден

Повеќенаменска кровна кутија за секојдневна употреба.

Продолжи кон веб страната на Thule

1 на залиха

Шифра: 629501

Волумен: 450 L
Надворешни Димензии: 232 x 95 x 35 cm
Внатрешни Димензии 222 x 85 x 30 cm
Максимална Носивост: 75 kg
Систем за монтирање: PowerClick
Тежина: 25 kg
Систем за заклучување: Central lock
Компатибилност со One Key System ✓
Капацитет на товарење на скии (парови): 5-7
Капацитет на товарење на сноуборди: 3-5
Максимална должина на скии: 215 cm
Одговара на: Thule SlideBar ✓ потребен е адаптер: Thule T-track Adapter 694-9
Одговара на: Thule SquareBar ✓
Одговара на: Thule WingBar ✓

Тип
Бренд