SHOP

ROAD RAGE
ноември 23, 2022
PINEY
ноември 30, 2022

MO-94 WORKSHOP

790.00ден

5 на залиха

Шифра: MU932 Категории ,

– Ослободува запечени делови
– Ја остранува влагата за да спречи ‘рѓа и корозија
– Обезбедува лесно подмачкување на подвижни делови
– Намалува метал со метал триење
– Спречува создавање на нечистотии
– Се намалува триењето за да се подобрат перформансите

Grupa

Бренд