SHOP

Effused Pant DWW460R-4JM
јануари 13, 2020
Abundant Glove DGG313-887
јануари 13, 2020

Mischievous Glove DBG314-800

1,550.00ден 930.00ден

Шифра: Mischievous Glove DBG314-800 Categories: ,

Водоотпорни Ракавици изработени од полиестер
Водоодбивност на надворешниот материјал
Полиестерско полнење
Еластичност кај зглобот и дополнително парче со лепенка за регулирање на широчината кај зглобот

Пол

Бренд

Golemina

, , ,

Grupa