SHOP

MAXI CLASSIC
февруари 16, 2023
MINI CLASSIC LED
февруари 16, 2023

MINI CLASSIC

1,995.00ден

Мини Микро беше избран за играчка на годината од деца и родители, веќе неколку пати! Оваа спортска играчка не само што овозможува движење и вежбање, исто така им помага на децата да научат да држат баланс, координација и моторика. Во соработка со Швајцарски медицински професионалци, Мини Микро е специфично дизајниран за дечиња до предучилишна возраст. Т-бар тип на волан со копче за заклучување кое само родителите можат да го извадат, кога е потребно, за складирање. Со високо-квалитетна сопирачка на задното тркало, која има челична пружина и не се загрева при сопирање.

https://www.micro-mobility.com

Шифра: MINI CLASSIC Категории ,

Возраст: 2-5 years
Наменет за: Fun & Mobility
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 68 cm
Подесување на волан: /
Вадење на волан: Yes
Се преклопува: /
Димензија на тркала: 120/80 mm
Тежина на производот: 1.9 kg
Дозволена тежина: 50 kg

Тип

Големина на тркало

Boja

, , ,

Бренд