SHOP

Ridgeline MTN Beanie
декември 10, 2019
WHEEL WHIZZER
декември 10, 2019

MINI 3IN1 DELUXE PLUS

7,490.00ден 5,992.00ден

Мини Микро беше избран за играчка на годината од деца и родители, веќе неколку пати! Оваа спортска играчка не само што овозможува движење и вежбање, исто така им помага на децата да научат да држат баланс, координација и моторика. Во соработка со Швајцарски медицински професионалци, Мини Микро е специфично дизајниран за дечиња до предучилишна возраст. Т-бар тип на волан со копче за заклучување кое само родителите можат да го извадат, кога е потребно, за складирање. Со високо-квалитетна сопирачка на задното тркало, која има челична пружина и не се загрева при сопирање.

Продолжи кон веб страната на Micro

1 на залиха

Шифра: MMD057 Categories: ,

Возраст: 1-5 years
Наменет за: Fun & Mobility
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 48.5 cm with seat / 48 – 67 cm without
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: Yes
Се преклопува: /
Димензија на тркала: 120/80 mm
Додаток: Рачка за туркање – Push bar
Тежина на производот: 1.99 kg – 2.2kg
Дозволена тежина: 20 kg with seat, 50 kg without seat

Тип

Големина на тркало

Boja

Бренд