SHOP

MINI 2GO DELUXE PLUS
септември 3, 2019

MINI CLASSIC 3IN1

3,913.00ден

Мини Микро беше избран за играчка на годината од деца и родители, веќе неколку пати! Оваа спортска играчка не само што овозможува движење и вежбање, исто така им помага на децата да научат да држат баланс, координација и моторика. Во соработка со Швајцарски медицински професионалци, Мини Микро е специфично дизајниран за дечиња до предучилишна возраст. Т-бар тип на волан со копче за заклучување кое само родителите можат да го извадат, кога е потребно, за складирање. Со високо-квалитетна сопирачка на задното тркало, која има челична пружина и не се загрева при сопирање.

https://www.micro-mobility.com

Исчисти
Шифра: MINI 3IN1 CLASSIC Categories: ,

Возраст: 1-5 years
Наменет за: Fun & Mobility
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 48 – 68 cm
Подесување на волан: No
Вадење на волан: Yes
Се преклопува: /
Димензија на тркала:
Тежина на производот: 1.95 – 2.2 kg
Дозволена тежина: 20 kg with seat, 50 kg without

Бренд

Тип

Големина на тркало

Boja

, ,