SHOP

MINI2GO DELUXE PLUS
септември 3, 2019

MICRO KICKBOARD ORIGINAL

14,900.00ден

Микро Кикборд средствата за превоз, благодарение на нивното специјално вртење со пренесување на тежината, нудат чувство како да сурфате. Кикбордот со неговиот специјален флексибилен дек за стоење направен од фиберглас и природно дрво, нуди мазна и удобна вожња. Наследникот на оригиналниот Кикборд од К2 во 1999 беше огромен успех! Сега со волан кој се менува, можете да избирате помеѓу пилотско управување и т-бар, во зависност од тоа кое повеќе ви одговора.

https://www.micro-mobility.com

Out of stock

Возраст: Adults
Наменет за: Sport & leisure
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 69.5 – 102 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: No
Се преклопува: Yes
Димензија на тркала: 120/100 mm
Тежина на производот: 4.2 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Бренд

Тип

Големина на тркало

Boja