SHOP

SPRITE STRIPE BLUE
септември 3, 2019
KATO 1.6 AL
септември 3, 2019

MICRO G-BIKE CHOPPER BLACK

8,990.00ден

https://www.micro-mobility.com

Шифра: GB0021 Categories: ,

Возраст: 2-5 years
Наменет за: Fun & Mobility
Подлога: Asphalt, Cobblestone
Висина на волан: 60 cm
Подесување на волан: No
Вадење на волан: Yes
Димензија на тркала: 200 mm
Тежина на производот: 2.45 kg without carver / 2.88 kg with
Дозволена тежина: 20 kg

Бренд

Тип

Големина на тркало

Boja