SHOP

MINI 2GO DELUXE PLUS
септември 3, 2019

MERLIN X4 (EU)

49,990.00ден 39,992.00ден

Новиот Микро Мерлин убедува со својот опсег од 25 километри и комфор при возењето. Големите тркала комбинирани со предна и задна суспензија даваат перфектно возачко чувство, дури и кога условите стануваат груби. Предната и задната светлосна сигнализација ја прават навигацијата лесна и безбедна. Електронски дисплеј кој ја покажува температурата, нивото на батеријата и различните модови на возење.

https://www.micro-mobility.com

4 на залиха

Шифра: EM0019 Categories: ,

Возраст: Teens & Adults
Мотор: BLDC 250W / 500W
Батерија: Lithium-Ion, 280 Wh
Опсег: 25km
Максимална брзина: 25km/h
Наменет за: City & commuter, Long distances
Подлога: Asphalt, Rough asphalt, Cobblestone
Висина на волан: 108.5 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: No
Се преклопува: Yes
Димензија на тркала: 120 mm FAT/100 mm Carving
Тежина на производот: 11 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Бренд

Тип

Големина на тркало

Boja