SHOP

Womans Ski Pants 0451-1VC-01
декември 2, 2022
Mens Ski Jacket 1301-3XC-579
декември 2, 2022

Mens Ski Pants 0730-3XC-579

26,990.00ден

Шифра: Mens Ski Pants 0730-3XC-579 Категории ,

Водоотпорни Хардшел Панталони
(20,000 mm) и дишлива (20,000 g/m²/24h) мембрана WPT20.000
Водоодбивен финиш на надворешниот материјал “Teflon EcoElite™”
Опремени со Recco® систем за локација
Странични водоотпорни патенти за вентилација
Растегливост на материјалот и на појасот
Два странични џебови со водоотпорни патенти
Водоотпорни и снегоотпорни гамашни

Пол

Бренд

Golemina

, ,

Grupa