SHOP

Mens Ski Jacket 1300-6WV-301
декември 2, 2022
Mens Ski Jacket 1399-1XC-107
декември 2, 2022

Mens Ski Jacket 1301-3XC-579

33,990.00ден

Шифра: Mens Ski Jacket 1301-3XC-579 Категории ,

Водоотпорна Хардшел Јакна
(20,000 mm) и дишлива (20,000 g/m²/24h) мембрана WPT20.000
Водоотпорност на главниот патент и на двата странични мултифункционални џебови
Водоодбивен финиш на надворешниот материјал “Teflon EcoElite™”
Опремени со Recco® систем за локација
Вентилациски отвори на пазувите
Шавовите се целосно затворени

Пол

Бренд

Golemina

, ,

Grupa