SHOP

FLEX 200MM
декември 10, 2019
SUSPENSION
декември 10, 2019

MAXI DELUXE

7,990.00ден

Макси Микро кој оригинално беше наменет како наследник на Мини Микро, посебно дизајниран за деца кои го одраснале Мини Микро, но сепак не доволно пораснати за алуминиумските Кикборди. Сепак, ултралесниот Макси Микро прерасна во атрактивен продукт со текот на времето и сега е веќе направен да истрпи и до 70 кг тежина. Тежи само 2.5 кг и со тоа вртеењето со него е неверојатно лесно и практично лебди по асфалтот.

Продолжи кон веб страната на Micro

Шифра: MAXI DELUXE Categories: ,

Возраст: 5-12 years
Наменет за: Getting to school & leisure
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 68 – 91 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: Yes
Се преклопува: /
Димензија на тркала: 120/80 mm
Тежина на производот: 2.5 kg
Дозволена тежина: 70 kg

Тип

Големина на тркало

Boja

, ,

Бренд