SHOP

MACH SPORT MV 110 GW
февруари 1, 2023
MICRO ABS HELMET
февруари 16, 2023

MAXI CLASSIC

3,845.00ден3,995.00ден

Макси Микро кој оригинално беше наменет како наследник на Мини Микро, посебно дизајниран за деца кои го одраснале Мини Микро, но сепак не доволно пораснати за алуминиумските Кикборди. Сепак, ултралесниот Макси Микро прерасна во атрактивен продукт со текот на времето и сега е веќе направен да истрпи и до 70 кг тежина. Тежи само 2.5 кг и со тоа вртеењето со него е неверојатно лесно и практично лебди по асфалтот.

Продолжи кон веб страната на Micro

Шифра: MAXI CLASSIC Категории ,

Возраст: 5-12 years
Наменет за: Getting to school & leisure
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 67 – 91 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: Yes
Се преклопува: /
Димензија на тркала: 120/80 mm
Тежина на производот: 2.8 kg
Дозволена тежина: 50 kg”

Тип

Големина на тркало

Boja

, ,

Бренд