SHOP

FIREBIRD RACE Ti+TPX12 DEMO
декември 4, 2019
MINI CLASSIC (LED)
декември 10, 2019

MAXI CLASSIC BLUE METTALIC

7,990.00ден

Макси Микро кој оригинално беше наменет како наследник на Мини Микро, посебно дизајниран за деца кои го одраснале Мини Микро, но сепак не доволно пораснати за алуминиумските Кикборди. Сепак, ултралесниот Макси Микро прерасна во атрактивен продукт со текот на времето и сега е веќе направен да истрпи и до 70 кг тежина. Тежи само 2.5 кг и со тоа вртеењето со него е неверојатно лесно и практично лебди по асфалтот.

Продолжи кон веб страната на Micro

Шифра: MM0226 Categories: ,

Возраст: 5-12 years
Наменет за: Getting to school & leisure
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 67 – 91 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: Yes
Се преклопува: /
Димензија на тркала: 120/80 mm
Тежина на производот: 2.8 kg
Дозволена тежина: 50 kg”

Тип

Големина на тркало

Boja

Бренд