SHOP

GRAP VISOR 2.0 HM
јануари 23, 2020
ARRIS D DH
јануари 24, 2020

MAROI

7,990.00ден 4,794.00ден

ALPINA MAROI е компактна модерена “Freeride” кацига со карактеристична форма. Кацигата се состои од две поликарбонатни плочи незабележливо споени заедно благодарение на напредниот процесот на Alpina за невидливо спојување. Заштитата на краевите и мазната површина се дополнителни детали за подобрување на квалитетот на шлемот. Сегментираното амортизирање гарантира оптимална удобност при носење. EPS каналите обезбедуваат одлично управување со температурата шлемот.

Шифра: MAROI Categories: , ,

Заштита:
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Golemina

, ,

Boja

, , ,

Бренд