SHOP

MAXI R-TEX® XT MITTEN
декември 27, 2019
RUSSEL TOUCH TEC
декември 27, 2019

MARISA

Класични скијачки ракавици со Reusch квалитет кои нудат адекватна топлина и висока дишливост.

Продолжи кон веб страната на Reusch

This product is currently out of stock and unavailable.

Шифра: MARISA Categories: ,

Карактеристики:
TecFill™: компактна и солидна изолација која нуди адекватна количина на топлина.

Water repellent shell: Водоодбивна обвивка

Состав:
85% Полиестер, 15% Полиуретан

Пол

Бренд

Golemina

, ,

Grupa