SHOP

COCHISE 100
септември 3, 2019
MACH SPORT HV 85 W
септември 3, 2019

MACH1 MV 95 W

18,490.00ден 11,094.00ден

Mach1 MV 95 W е спортска ски кондура за жени која е изработена на среден волумен. Со Flex индекс од 95, оваа ски кондура може да се приспособи благодарение на C.A.S. (Custom Adaptive Shape) системот на Tecnica со бројни прилагодувања на shell-от и liner-от. Tecnica во изработката на liner-от употребува јагнешка волна со Celliant микро-кристали. Овие ја претвораат топлината на телото во инфрацрвено зрачење, кое ја стимулира циркулацијата на крвта, со што се зголемува топлината околу целата нога.

Исчисти
Шифра: MACH1 MV 95 W Categories: , ,

FLEX индекс: 95 Last индекс: 100 мм Customization Liner: C.A.S.
Customization Shell: C.A.S.
Soles: ISO 5355
Shell: Полиестер (quick instep)
Cuff: Полиолефин, C.A.S. CUFF ADAPT
Liner: C.A.S. W ULTRAFIT PRO, CELLIANT, THERMOFORMING COLLAR
Жабици: 4 micro ALU Lift Lock
Spoiler: no
Powerstrap: 35mm strap
Canting: Double

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, , , ,