SHOP

MARKER SQUIRE 11 ID – 90mm
септември 3, 2019
MACH SPORT HV 80
септември 3, 2019

MACH1 MV 120

24,590.00ден 14,754.00ден

Моќните скијачи кои бараат да ги зголемат своите перформанси, ќе ја ценат комбинацијата на директен трансфер на енергија, оптимална контрола и удобност што го нуди Mach1 120 MV. Изработена на среден волумен, широк 100мм, MV верзијата е идеална за луѓе со “регуларно” обликувани нозе.

Исчисти
Шифра: MACH1 MV 120 Categories: , ,

FLEX индекс: 120 Last индекс: 100мм Customization Liner: C.A.S.
Customization Shell: C.A.S.
Soles: ISO 5355 Bi-Material
Shell: Полиестер (quick instep)
Cuff: Полиестер – На задниот дел Fiber Glass
Liner: C.A.S. – ULTRAFIT PRO
Жабици: 4 micro ALU Lift Lock
Spoiler: no
Powerstrap: 45mm Power strap
Canting: Double canting screwed

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, , ,