SHOP

MARKER SQUIRE 11 ID – 90mm
септември 3, 2019
MACH SPORT HV 80
септември 3, 2019

MACH1 MV 110

22,790.00ден 13,674.00ден

Моќните скијачи кои бараат да ги зголемат своите перформанси, ќе ја ценат комбинацијата на директен трансфер на енергија, оптимална контрола и удобност што го нуди Mach1 110 MV. Изработена на среден волумен, широк 100мм, MV верзијата е идеална за луѓе со “регуларно” обликувани нозе.

Исчисти
Шифра: MACH1 MV 110 Categories: , ,

FLEX индекс: 110 Last индекс: 100мм Customization Liner: C.A.S.
Customization Shell: C.A.S.
Soles: ISO 5355 Bi-Material
Shell: Полиестер (quick instep)
Cuff: Полиолефин – На задниот дел Пластика
Liner: C.A.S. – ULTRAFIT
Жабици: 4 micro ALU Lift Lock
Spoiler: no
Powerstrap: 35mm power strap
Canting: Double canting screwed

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, , ,