SHOP

COCHISE 100
септември 3, 2019
MACH SPORT HV 85 W
септември 3, 2019

MACH SPORT HV 80

14,190.00ден 8,514.00ден

Mach Sport се залага за удобност, топлина и удобност. Одликувајќи се со двојни Quick-Instep и Lift-Lock жабици за лесно облекување/соблекување и PE Liner за максимална удобност и топлина. Изработен на многу анатомски, висок волумен – широк 103мм, HV80 е идеален избор за луѓе со пошироки нозе, кои бараат многу удобна кондура со солидни перформанси за да скијаат подолго.

Исчисти
Шифра: MACH SPORT HV 80 Categories: , ,

FLEX индекс: 80 Last индекс: 103 мм Customization Shell: C.A.S.
Soles: ISO 5355
Shell: Полиолефин (double Quick Instep)
Cuff: PP – Полипропилен
Liner: PE light, Celliant
Жабици: Mach Sport buckles, Lift Lock, adj. Top ratched
Spoiler: no
Powerstrap: 35mm strap
Canting: Double Ratchets: Adjusting top cuff ratched

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, , ,