SHOP

LECTOR 1 LC
септември 3, 2019
KATO 2.7 AL
септември 3, 2019

LECTOR 2.9 LC

119,990.00ден 95,992.00ден

Овој велосипед е ДНК на Ghost во чиста форма. Исклучително лесен, исклучително цврст и секако, многу брз! Овој велосипед е развиен за натпревар, без разлика дали се натпреварувате на меѓународен натпревар или сте на вашата тренинг сесија: ЛЕКТОР ве турка до вашите граници! И, се разбира, тркачките гени исто така се рефлектираат во изгледот: провокативно стилската мешавина на аголни форми, непречени транзиции и чист изглед низ комплетно вградени линии е јасна изјава за брзина

Шифра: 18LE1002 Categories: ,
Бренд

Тип

,

Пол

Големина на рам

Големина на тркало

Kategorija

,