SHOP

MAXI DELUXE FOLDABLE
септември 3, 2019
BUNZI
септември 3, 2019

LANAO 2.0 AL W

23,990.00ден 19,192.00ден

ЛАНАО велосипедите се совршени велосипеди за дами кои немаат големо искуство, но сакаат да се придружат во возењето и да се забавуваат на велосипед! Тоа е апсолутно добар велосипед чија геометрија е совршено избалансирана на возачот и пренесува голема сигурност и стабилност со својата ниска поставеност. Ние обрнавме големо внимание на едноставно ракување со супериорна и агилна реакција во секоја ситуација. И ние имаме совршен LANAO достапен за секој тип на велосипедист.

Шифра: 18LA9010 Categories: ,
Бренд

Тип

Пол

Големина на тркало