SHOP

HYBRIDE LANAO 2 AL
септември 3, 2019
LECTOR 2.9 LC
септември 3, 2019

LANAO 1.6 AL

32,990.00ден 23,093.00ден

ЛАНАО велосипедите се совршени велосипеди за дами кои немаат големо искуство, но сакаат да се придружат во возењето и да се забавуваат на велосипед! Тоа е апсолутно добар велосипед чија геометрија е совршено избалансирана на возачот и пренесува голема сигурност и стабилност со својата ниска поставеност. Ние обрнавме големо внимание на едноставно ракување со супериорна и агилна реакција во секоја ситуација. И ние имаме совршен LANAO достапен за секој тип на велосипедист.

Шифра: LANAO 1.6 AL Categories: ,
Бренд

Тип

Пол

Големина на рам

, ,

Големина на тркало

Kategorija

, ,