SHOP

OUTRIDE
септември 28, 2021
KIT 4017
септември 28, 2021

KIT 3090

3,390.00ден

Прилагоден кит за монтирање на Thule систем за покрив за соодветни возила.

Продолжи кон веб страната на Thule

4 на залиха

Шифра: 183090 Категории ,

OPEL
Meriva 5-dr MPV with Fixed Points 2010 –
Astra 5-dr Hatchback with Fixed Points 2010 – 2015
Astra 4-dr Sedan with Fixed Points 2012 –
Zafira 5-dr MPV (Tourer) with Fixed Points 2012 –
Astra GTC 3-dr Hatchback with Fixed Points 2012 –

Бренд

Тип