SHOP

OUTRIDE
септември 28, 2021
KIT 4017
септември 28, 2021

KIT 3083

3,390.00ден

Прилагоден кит за монтирање на Thule систем за покрив за соодветни возила.

Продолжи кон веб страната на Thule

2 на залиха

Шифра: 183083 Категории ,

MERCEDES BENZ
C-Class 4-dr Sedan (W204) with Fixed Points, with Glass Roof 2007 – 2014
E-Class 2-dr Coupe (C207) with Fixed Points, with Glass Roof 2009 – 2016
E-Class 4-dr Sedan (W212) with Fixed Points, with Glass Roof 2009 – 2016
C-Class 2-dr Coupé (W204) with Fixed Points, with Glass Roof 2011 – 2015

Бренд

Тип