SHOP

KIT 1711
август 10, 2020
KIT 1807
август 10, 2020

KIT 1740

3,390.00ден

Прилагоден кит за монтирање на Thule систем за покрив за соодветни возила.

https://www.thule.com

1 на залиха

Шифра: 141740

CITROËN
C4 Picasso 5-dr MPV (MK II), 2013 –
C4 SpaceTourer 5-dr MPV (MK II), 2014 –

Тип
Бренд