SHOP

Kid Jacket Snaps Hood 39W1924-00ZH
декември 24, 2021
Woman Pant 3A09676-U901
декември 24, 2021

Kid G Jacket Snaps Hood 39W2085-05ZH

4,290.00ден

Исчисти
Шифра: Kid G Jacket Snaps Hood 39W2085-05ZH Categories: ,

Ветро и водоотпорна детска скијачка јакна. Топло обложена и удобна.
Пропусливост: 5000 mm
Душливост: 5000 gr/m²/24h

Пол

Бренд

Golemina

, , , , , , ,

Grupa