SHOP

LECTOR 6.9 LC
јуни 16, 2019
SPIDER PLUS 2
јуни 16, 2019

KATO R1.0 AL

23,990.00ден 19,192.00ден

KATO велосипедите се брзи, разновидни hardtail велосипеди кои без проблем можат да се справат со нагорнини, но пред сè ви овозможуваат да опуштено возење. Тие доаѓаат со компоненти со исклучително ниско ниво на одржување. Меѓу широкиот спектар на KATO варијации, можете да го одберете совршениот велосипед за вас.

Шифра: 18KA9001 Categories: ,
Бренд

Тип

Пол

Големина на тркало