SHOP

ST ROTATION 10 – 105MM BINDING
јуни 16, 2019
KATO 5.9 AL
јуни 16, 2019

KATO FS 2.7 AL

71,992.00ден89,990.00ден

KATO FS совршено ја олицетворува користа од концептот на нашата платформа. Нашиот велосипед за влез во светот со целосна суспензија во голема мера ги користи искуствата и развојот на нашата серија AMR – и се исплаќа: Сензационална вредност за парите! Тоа е и врвен квалитет и велосипед со низок степен на одржување чија балансирана геометрија гарантира максимална забава на патувања и патеки.

Шифра: KATO FS 2.7 AL Categories: ,
Бренд

Тип

Пол

Големина на рам

, ,

Големина на тркало

Kategorija

, ,