SHOP

ST ROTATION 10 – 105MM BINDING
јуни 16, 2019
KATO 5.9 AL
јуни 16, 2019

KATO 9 AL

55,185.00ден81,990.00ден

KATO велосипедите се брзи, разновидни hardtail велосипеди кои без проблем можат да се справат со нагорнини, но пред сè ви овозможуваат да опуштено возење. Тие доаѓаат со компоненти со исклучително ниско ниво на одржување. Меѓу широкиот спектар на KATO варијации, можете да го одберете совршениот велосипед за вас.

Шифра: KATO 9 AL Categories: ,
Бренд

Тип

Пол

Големина на рам

,

Големина на тркало

Kategorija

, ,