SHOP

LECTOR 6.9 LC
септември 3, 2019
SPIDER PLUS 2
септември 3, 2019

KATO 2.9 AL

34,990.00ден 24,493.00ден

KATO велосипедите се брзи, разновидни hardtail велосипеди кои без проблем можат да се справат со нагорнини, но пред сè ви овозможуваат да опуштено возење. Тие доаѓаат со компоненти со исклучително ниско ниво на одржување. Меѓу широкиот спектар на KATO варијации, можете да го одберете совршениот велосипед за вас.

Шифра: KATO 2.9 AL Categories: ,
Бренд

Тип

Пол

Големина на рам

, , ,

Големина на тркало