SHOP

PROSHIELD MEN
март 1, 2021
GRAND
март 1, 2021

JUMP 2.0 HM

9,093.00ден

Исчисти
Шифра: JUMP 2.0 HM Categories: ,

Заштита:
HARDSHEL Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM CLASSIC”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Визор:
Технологии: Hicon, Mirror
Подобрен контраст
Редуцирање на инфра црвеното зрачење

Boja

,

Golemina

,

Бренд