SHOP

CHAIN RING CR-M70
септември 3, 2019
BRAKE SHOES R55C4
септември 3, 2019

JOCKEY WHEELS RD-M8000

900.00ден

Тркалца за менувач РД-М8000

Продолжи кон веб страната на Shimano

Out of stock

Компатибилност: XT
Број на брзини: 11

Proizvod

Golemina

Бренд