SHOP

KATO 5.7 AL
септември 3, 2019
HYBRIDE ANDASOL TREKKING 2 AL
септември 3, 2019

HYBRIDE KATO 2 AL

149,990.00ден 99,990.00ден

Забавата е средното име на нашето HYB KATO! Опциите на суспензија дизајнирани за опсегот на употреба со гуми на моделите од 27,5 ” ве искачуваат ефикасно – и ве спуштаат по патеката како да лебдите на облаците. Ова носи самодоверба, безбедност и дополнителен дел од удобноста. Опциите на тркалата од 29 ” или 27,5 ” ја нагласуваат флексибилноста на овој мотор. Моќната, целосно интегрирана 504 Wh батерија ве носи брзо напред, а најсовремените компоненти и новата геометрија овозможуваат лесно ракување.

Шифра: 17HY5131 Categories: ,
Бренд

Тип

Пол

Големина на рам

Големина на тркало

Kategorija

, ,