SHOP

FAMOUS JR
септември 3, 2019
FAMOUS 6 – XPRESS
септември 3, 2019

HERO JR 100-130 (KID-X)

Дизајнирани за да им помогнат на младите скијачи да развијат добра основа за скијање, Hero Jr скиите се лесни, on-trail скии за скијачи со почетно-средно ниво на скијање. Power Turn Rocker-от ја зголемува контролата и ја олеснува иницијацијата на вртењето.

https://www.rossignol.com

Шифра: HERO JR 100-130 (KID-X) Categories: , ,

Димензии: 100, 110, 120, 130
Тежина: 1.8 KG/Пар (130cm)
Везови: KID X
Материјал: DYNAMIC CORE; Other TIP PROTECTOR
Конструкција: CAP
Радиус: 10m
Rocker: POWER TURN ROCKER
Sidecuts dimensions: 108-67-94
Димензија на врвот: 108
Димензија на опашка: 94
Димензија на половина: 67

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, ,