SHOP

JSP 3.0 MAN
септември 3, 2019
ECHO15 STEADY
септември 3, 2019

GRAP VISOR 2.0 HM

12,990.00ден

https://www.alpina-sports.com/en/

Шифра: GRAP VISOR 2.0 HM Категории , ,

Заштита:
Керамичка обвивка
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Визор:
Технологии: Hicon, Mirror
Подобрен контраст
Редуцирање на инфра црвеното зрачење

Бренд

Boja

,

Тип

Golemina

,