SHOP

DYNAMIC L
јануари 21, 2020
MAROI
јануари 23, 2020

GRAP 2.0

6,190.00ден 3,714.00ден

Класична конструкција со подобрено вклопување
Уникатен карактеристичен дизајн

Продолжи кон веб страната на Alpina

Шифра: GRAP 2.0 Categories: , ,

Заштита:
Керамичка обвивка
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM CLASSIC”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Заштита и греење на врат

Golemina

,

Boja

,

Бренд