SHOP

ZUPO
март 1, 2021
CLIMB PRO S-GLIDE R2C
март 1, 2021

GRAND

4,333.00ден

Исчисти
Шифра: GRAND Categories: ,

Заштита:
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT
Керамичка конструкција

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM CLASSIC”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат