SHOP

THUNDER R-TEX® XT
февруари 4, 2020
POLEDOME R-TEX® XT
февруари 4, 2020

GARDONE TOUCH-TEC™

1,890.00ден 1,134.00ден

Класична и модерна ракавица со технологија за употреба на уреди со екрани на допир која е гарантирано ветроодбивна со појачана дланка за поголема издржливост

Продолжи кон веб страната на Reusch

Шифра: GARDONE TOUCH-TEC™ Categories: ,

STORMBLOXX™ Knit & Fleece: Гарантирано ветроодбивна и водоодбивна дишлива и брзо-сушечка технологија.

TOUCH-TEC™: Технологија која овозможува употреба на мобилни уреди

95% Полиестер, 5% Полиуретан

Пол

Бренд

Golemina

, , ,

Grupa