SHOP

HYB ASX 4.7+
март 1, 2021
KATO UNIVERSAL 29
март 25, 2021

G-BIKE CHOPPER

5,593.00ден

Идеален за учење воспоставување на рамнотежа. Идеален за деца од 1-3 и од 3-5 години. Доаѓа со 2 вида на задно тркало.

Исчисти
Шифра: G-BIKE CHOPPER Categories: ,

Возраст: 1-5 years
Наменет за: Fun & Mobility
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 60 cm
Висина на седиште: 35-46 cm
Подесување на волан: Да
Вадење на волан: Не
Се преклопува: Не
Димензија на тркала: 120/80 mm
Тежина на производот: 2.45-2.88 kg
Дозволена тежина: kg

Тип

Boja

,

Бренд