SHOP

SPRITE Assembly Kit
декември 10, 2019
Signal jacket M
декември 10, 2019

FREERIDE STREET

9,590.00ден

Откријте го новаиот Micro MX Freeride Street! Овој модел, дизајниран врз основа на MX Trixx, беше развиен за возачи кои сакаат да крстарат по улица. Благодарение на пошироките тркала кои му овозможуваат поголема стабилност, Freeride Street ќе ви овозможи да се возите по улицата со голема брзина и да се справите со падините со маневрирање. Идеален скутер за експертите за “downhill”.

Продолжи кон веб страната на Micro

2 на залиха

Шифра: SA0146 Categories: ,

Возраст: Teens
Наменет за: Asphalt & skate park
Подлога: Asphalt
Волан: one piece cromoly, 1085g
Подесување на волан: No
Вадење на волан: No
Се преклопува: No
Стегач: Triple clamp
Вилушка: HIC steel fork threaded, 541g
Лагери: ABEC 7
Димензија на тркала: 110 mm Екстра широки тркала
Тежина на производот: /
Дозволена тежина: 100 kg

Тип

Големина на тркало

Boja

Бренд