SHOP

Mini Wheel Led
август 19, 2020
Kato 2.9 AL
август 20, 2020

FLEX

9,030.00ден

1 на залиха

Шифра: SA0010 Categories: ,

Возраст: 12+, Adults
Наменет за: Getting to school & leisure, Sport & leisure
Подлога: Rough asphalt
Висина на волан: 68 – 96 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: No
Се преклопува: Yes
Димензија на тркала: 145 mm
Тежина на производот: 4.23 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Тип

Boja

Бренд