SHOP

MINI 3IN1 DELUXE
септември 3, 2019
EDGE 520 BUNDLE
септември 3, 2019

FLEX AIR 200MM

13,990.00ден 11,192.00ден

https://www.micro-mobility.com

Исчисти
Шифра: FLEX AIR 200MM Categories: ,

Возраст: Teens & Adults
Наменет за: Nature paths, Long distances
Подлога: Cobblestone, Gravel
Висина на волан: 73 – 102 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: /
Се преклопува: Yes
Димензија на тркала: 200 mm
Тежина на производот: 4.85 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Бренд

Тип

,

Големина на тркало

Boja