SHOP

FIREBIRD RACE Ti+TPX12 DEMO
декември 4, 2019
MINI CLASSIC (LED)
декември 10, 2019

FLEX 200MM

14,390.00ден

https://cdn.nomadmobility.mk/images/velosipedi/Micro/SA0119.png

Шифра: SA0119 Categories: ,

Возраст: Adults
Наменет за: City & commuter, Long distances
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 73 – 102 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: No
Се преклопува: Yes
Димензија на тркала: 200 mm
Тежина на производот: 5.1 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Тип

Големина на тркало

Boja

Бренд