SHOP

FAMOUS 2 (XPRESS)
септември 3, 2019
MACH1 MV 120
септември 3, 2019

FIREBIRD COMPETITION+TPX12 DEMO

Blizzard Firebird Competition е онаа скија во семејството Firebird која има се. Нагласено од нејзиниот мултирадиус sidecut како и C-Spine карбонската технологија оваа скија може да направи вртења со таква моќ и прецизност, каква другите high performance скии можат само да сонуваат. Професионалните и рекреативните тркачи подеднакво ќе се восхитуваат на разновидноста, стабилноста и неверојатното ракување што ја прават оваа скија нов репер во категоријата на On-Piste скии со високи перформанси.

Шифра: FIREBIRD COMPETITION+TPX12 DEMO Categories: , ,

Должини: 154-160-166-172-178 cm

Sidecut: 121.5-70-104 mm (@172cm)

Радиус: 12 ; 13 ; 13.5 ; 14.5 ; 15.5

Plate System: FDT Race Plate

Везови: MARKER TPX 12 DEMO

DIN Конфигурација: 4-12

Конструкција на скија: Sandwich Compound Sidewall; Wood; Titanium; Racing Construction; C-Spine

Ниво на скијач: Напредно – Експерт

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

,