SHOP

PURSUIT 600 CAM (KONECT)
септември 3, 2019
BLACK PEARL 88 (FLAT)
септември 3, 2019

FAMOUS 6 – XPRESS

14,145.00ден16,974.00ден

Famous 6 е женски модел на скија наменет за напредни жени скијачи. Одликувајќи се со Light Core конструкција која овозможува 20% намалување на тежината, додека пак Prop Tip технологијата за ултра лесно вртење, Famous 4 on-trail скиите нудат агилност без зголемен напор, лесна иницијација на вртење како и стабилност при контакт на кантовите со што ќе може да уживате во карвинг скијањето во текот на целиот ден.

https://www.rossignol.com

This product is currently out of stock and unavailable.

Шифра: FAMOUS 6 - XPRESS Categories: , ,

Димензии: 142, 149, 156, 163
Тежина: 3.1 KG/Пар (163cm)
Везови: XPRESS W 11 B83 BLACK/RED
Материјал: POPLAR WOOD CORE
Конструкција: RECTANGULAR SIDEWALL
Радиус: 12m
Rocker: ALL TERRAIN ROCKER
Sidecuts: OVERSIZED SIDECUT
Sidecuts dimensions: 126-74-110
Димензија на врвот: 126
Димензија на опашка: 110
Димензија на половина: 74

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, ,