SHOP

PURSUIT 600 CAM (KONECT)
септември 3, 2019
BLACK PEARL 88 (FLAT)
септември 3, 2019

FAMOUS 2 (XPRESS)

21,590.00ден 12,954.00ден

Famous 2 е женски модел на скија наменет за почетници жени скијачи. Одликувајќи се со Light Core конструкција која овозможува 20% намалување на тежината, додека пак Prop Tip технологијата за ултра лесно вртење, Famous 4 on-trail скиите нудат агилност без зголемен напор, лесна иницијација на вртење како и стабилност при контакт на кантовите со што ќе може да уживате во карвинг скијањето во текот на целиот ден.

https://www.rossignol.com

1 на залиха

Шифра: RRH06BK-142 Categories: , ,

Димензии: 135, 142, 149, 156, 163
Тежина: 2.9 KG/Пар (163cm)
Везови: XPRESS W 10 B83 Black Blue
Материјал: POPLAR WOOD CORE
Конструкција: CAP
Радиус: 12m
Rocker: POWER TURN ROCKER
Sidecuts: OVERSIZED SIDECUT
Sidecuts dimensions: 126-74-111
Димензија на врвот: 126
Димензија на опашка: 111
Димензија на половина: 74

Бренд

Пол

Grupa

Golemina