SHOP

Effused Pant DWW460R-4JM
јануари 13, 2020
Abundant Glove DGG313-887
јануари 13, 2020

Effused Pant DWW460R-900

6,790.00ден 4,074.00ден

Шифра: Effused Pant DWW460R-900 Categories: ,

Водоотпорни и дишливи панталони изработени од четиринасочно растеглив полиестер
Водоотпорност: Мембрана ARED VO2 со 20.000mm
Водоотпорен финиш на надворешниот материјал
Сите шавови се залепени
Полиестерско полнење
Трегерите се откачуваат
Внатрешно интегрирани гамашни

Пол

Бренд

Golemina

, ,

Grupa